Cu ce se ocupa Diana Maria, tânăra ucisă de urs pe Jepii Mici. Avea o pasiune de care puţini ştiau

15 07. 2024, 12:32

Sâmbătă, 13 iulie 2024, Diana Maria Cazacu a fost condusă pe ultimul drum. Tânăra în vârstă de 19 ani şi-a găsit sfârşitul mult prea devreme. Apropiaţii nu şi-au revenit nici acum din şoc. Recent, au apărut noi detalii despre viaţa ei. Iată cu ce se ocupa înainte de sfârşitul tragic.

Marți, 9 iulie 2024, Diana Maria şi-a pierdut viaţa după ce a fost atacată de un urs. Alături de un prieten, fata a plecat pe un traseu montan – în Masivul Bucegi pe Jepii Mici – cu gândul să ajungă la Cascada Urlătoarea.

La un moment dar, pe traseu, tânăra a fost atacată și mușcată de fiara sălbatică. În timp ce încerca să-și salveze viața, Diana Maria a căzut într-o prăpastie – de la peste 200 de metri înălțime. Scenele au avut loc sub privirile îngrozite ale prietenului ei – care ar fi încercat minute în șir să alunge sălbăticiunea. Din primele informații, se pare că Diana Maria murit din cauza leziunilor suferite în timpul căderii în prăpastie, dar și din cauza atacului ursului.

Cu ce se ocupa, de fapt, Diana Maria

Puţini sunt cei care ştiu că Diana Maria era pasionată de fotografie. Pe pagina sa de Instagram, tânăra le arată celor care o urmăresc imaginile pe care le realiza. Aceasta nu avea o comunitate foarte mare de urmăritori în mediul online, din acest motiv nu ştia foarte multă lume cu ce se ocupa în timpul liber.

Cu toate acestea, tânăra avea la descrierea profilului un mesaj prin care îi îndemna pe doritori să apeleze la serviciile sale dacă îşi doresc amintiri pe care să le păstreze o viaţă întreagă.

Mama tinerei ucise la Jepii mici, dezvăluiri tulburătoare

La câteva zile de la tragedie, mama Dianei a vorbit cu presa. Femeia a povestit cât de fercită era fiica ei pentru că reuşise să promoveze examenul de Bacalaureat. Tânăra avea multe planuri de viitor pe care abia aştepta să le îndeplinească.

„A fost cea mai fericită zi din viața ei. Abia aștepta să termine… Am dat bac-ul împreună, și eram așa de fericite amândouă că am terminat. Și apoi mi-a spus că marți urmează să meargă la munte. Că urmează să meargă cu băiatul acela, că va sta cu cortul și că miercuri va merge la Vârful Omu. Își dorea să ajungă pe Vârful Omu”, a dezvăluit mama tinerei de 19 ani.

Mama Dianei a relatat că ultima discuție pe care a avut-o cu fiica sa a avut loc în jurul orei 10:45 în dimineața tragediei.

„La 10:45 am vorbit cu ea, după care, de la 17:00, am tot încercat să dau de ea. Ea îmi răspundea mereu la telefon, nu exista zi în care să nu-mi răspundă la primul mesaj sau la primul apel. Și când am văzut că nu răspunde mi-am dat seama că ceva nu este în regulă, că ceva s-a întâmplat”, a povestit femeia, cu lacrimi în ochi.

 

 

Sursă foto: social media